tiistai 22.1.2019 Visa

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Ari Kinnunen ja Leila Strömberg ovat Vuoden Kumpuslaiset

Vuoden Kumpuslaiset Ari Kinnunen ja Leila Strömberg saivat kyläyhdistykseltä onnittelujen myötä myös kukkaset ja kunniakirjat. (Kuva: Matti Ihatsu)

Kumpusen kyläyhdistys on valinnut Vuoden 2017 Kumpuslaisiksi Ari Kinnusen ja Leila Strömbergin.

Kyläyhdistyksen puheenjohtajat Heidi Katainen ja Leena Moilanen kukittivat palkitut ja luovuttivat heille kunniakirjat kyläyhdistyksen vuosikokouksen aluksi torstaina.

Katainen kertoi, että Ari Kinnunen on tehnyt vuosia, aina yhdistyksen perustamisesta asti, pyyteetöntä työtä kylän hyväksi.

– Hän on tehnyt aiemmat kotisivumme ja on ollut suunnittelemassa myös yhdistyksen uusia nettisivuja.

– Tarkkana miehenä Kinnunen on huolehtinut kyläyhdistyksen tileistä vuosien ajan eikä hän ole pelännyt tarttua haasteisiin hankkeiden osalta.

– Hänen tieto-taidon avulla hankkeet on viety kunniakkaasti läpi. Hän on aktiivisesti osallistunut kylämme kehittämiseen ja harrastusmahdollisuuksien ylläpitämiseen ollen usein apuna talkoissa, Katainen kiitteli.

Leila Strömberg on vuosien ajan ylläpitänyt kylien ikäihmisten kuntoa vetämällä Kirsulla jumppaa.

– Hänen ohjauksensa on ollut mitä virkistävintä ja jumpassa kävijät ovat kehuneet hänen innostavaa ja ystävällistä tyyliään tuoden omalla iloisella persoonallaan lisää puhtia jumpassa kävijöihin, Katainen kiitteli.

Lue lisää 8.2. Uutis-Jousesta

Jätä kommentti

*