keskiviikko 19.12.2018 Iiro, Iisakki, Iikka, Isko

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Ilmoita

Jätä ilmoitus

Tapahtumatiedot paperilehteen

Uutis-Jousessa on kaksi palstaa, joilla yhteisöt voivat tiedottaa toiminnastaan ilmaiseksi: Pienet kuulumisetsekä Tapahtuu-palstat (Siilinjärvellä Tapahtuu, Maaningalla Tapahtuu sekä Urheilu- ja Kulttuuri-palsta). Tapahtuu-palstat ovat käytettävissä paikallisten yhdistysten ja yhteisöjen sisäiseen tiedottamiseen.

Pienet kuulumiset -palsta on tarkoitettu pääasiassa yhdistysten ja yhteisöjen järjestämien yleisötapahtumien ennakkotiedottamiseen. Ennakkojuttuja ja kuvia julkaistaan vain yksi kutakin tapahtumaa kohti. Mikäli tapahtuma on yleisölle maksullinen, niin ennakkojutun julkaiseminen edellyttää myös maksullisen ilmoituksen julkaisemista. Lisätietoja ilmoituksista asiakaspalvelustamme. Mitä lyhyemmin kirjoitat, sitä varmemmin tekstisi mahtuu sivulle. Toimitus valitsee julkaistavat tekstit ja tarvittaessa muokkaa ja lyhentää niitä.

Aineisto molemmille palstoille on toimitettava lehden toimitukseen sähköpostilla tai tämän viestikanavan kautta. Aineiston on oltava perillä toimituksessa viimeistään tiistaina klo 13 mennessä. Lehti ei ota vastuuta julkaisematta jääneistä teksteistä.