sunnuntai 18.8.2019 Leevi

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Kari Onkarin taidetta Finlandia-talolla

Risteys-näyttelyn taiteilijat Galleria Verandassa Finlandia-talolla kukituksen jälkeen Kari Onkarin teosten edessä: Lailahelena Lepistö Asikkalasta (vasemmalla), Kari Onkari Siilinjärveltä, Taina Kemppi Riihimäeltä ja Sanna Pynnönen Laukaasta. (Kuva: Mielentaide ry)

Siilinjärveläinen Kari Onkari on kutsuttu Mielentaide ry:n Risteys-näyttelyyn, Finlandia-talon Veranda Galleriaan Helsinkiin. Näyttelyssä on esillä myös Lailahelena Lepistön, Taina Kempin ja Sanna Pynnösen taidetta 28.3. asti.

Kari Onkari on Siilinjärven kuvataideyhdistyksen jäsen. Hän on osallistunut yhteisnäyttelyihin ja pitänyt yksityisnäyttelyjä. Hän opiskeli Portaanpään opiston kuvataidelinjalla Tuula Karjalaisen inspiroivassa ohjauksessa, ja käy edelleen saman opettajan Väri-Nää kuvataidekoulussa ja taiteilee myös Siilinjärven kansalaisopiston päiväpiirtäjien ryhmässä.

Arkisin taiteilija ja artesaani Kari Onkari viihtyy Tukeva-työvalmennussäätiön mukavassa ilmapiirissä. Puuseppäartesaaniksi hän on valmistunut aikanaan Ingmanedusta.

Lue lisää 7.3. Uutis-Jousesta

Jätä kommentti

*