Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taksin tilaus kätevästi – VieVie antaa vinkit sujuvaan taksimatkailuun

Mobiilisovelluksella taksin tilaaminen on vaivatonta. Valitse paikallinen palveluntarjoaja VieVie-taksi, lataa Taksini-sovellus sovelluskaupastasi ja hyödynnä alennus!

Mainos | Eteisessä matkalaukkujen barrikadi jo valmiina aamuöiseen lomalentoon. Perhosia vatsassa puolen vuorokauden kuluttua nousukiitoon kiihdyttävää lentoa ajatellessa. Toimiiko herätyskello, ja tuleehan taksi, kun sen aamukahdelta tilaan?

– Itse tekisin ennakkotilauksen jo hyvissä ajoin, vinkkaa VieVie-taksin edustaja Elina Madetoja.

Monet harvemmin taksipalveluja käyttävät näpyttelevät taksikeskuksen numeron kyytitarpeissaan ja joutuvat jonottamaan maksulliseen palvelunumeroon soittaessaan. Elina vinkkaa nopeamman tavan tilata taksi haluttuun osoitteeseen. Apu löytyy puhelimen sovelluskaupasta.

– Taksitilaussovellukset ovat tätä päivää. Meillä käytössä olevista mobiilisovelluksista Taksini-sovellus on mielestäni kätevin. Palvelun kautta hoituvat kaikki samat tilaukseen liittyvät asiat kuin puhelimitsekin. Sovellus, eli tuttavallisemmin appi, antaa jo avatessa tiedon lähimpänä olevista takseista. Kohdeosoitteen syöttämisen jälkeen se kertoo tarkan saapumisajan. Tilatun auton liikkeitä on mahdollista seurata karttapalvelussa.

– Reaaliaikainen, nopea, kätevä ja helppo, Elina kiteyttää Taksini-sovelluksen käytön edut ja jatkaa:

– VieVie-taksit tarjoavat nyt 10 prosentin alennuksen mittarin osoittamasta hinnasta, kun tilaus on tehty Taksini-sovelluksella. 

Valtakunnallisesti käytössä olevalla Taksini-sovelluksella matka jatkuu kätevästi myös Pohjois-Savon ulkopuolella. Palvelulla voi tilata taksimatkan niin Helsinki-Vantaan lentokentältä kuin Oulun rautatieasemaltakin.

Kylläpä taksin tilaus oli kätevää kiireessäkin! Ehdin juuri Helsingistä lentokoneeseen noustessa tehdä ennakkotilauksen sovelluksella, ja Kuopion kentällä olikin taksi odottamassa.

VieVien asiakaspalaute

Ennakkotilaus Taksini-sovelluksella varmistaa menopelin matkalle

Suuret matkatavarat, lasten rattaat, mahdollisesti mukana matkustavat lemmikit…  mitä enemmän asiakkaalla on toiveita kyydin suhteen, sitä aiemmin tilaus on hyvä tehdä. Ennakkoon tilatessa taksiyhtiöllä on paremmat mahdollisuudet vastata asiakkaan toiveisiin.

– Ennakkotilaus on erittäin suotavaa.

Juhlakautena erityisesti tilataksit ovat kysyttyjä. Ennakkoon tilaamalla varmistaa koko porukan kyydin toivottuun aikaan.

– Pyrimme aina järjestämään kuljetuksen asiakkaan toiveiden mukaan. Jos tarve on kahdeksan hengen kuljetukselle ja tilatakseja ei ole vapaana, korvaamme tilataksin kahdella henkilöautolla, Elina kertoo.

Ja mitä tulee siihen juhlakauden lieveilmiöön, eli tolpalla hytisten jonossa odotteluun, on sovelluksella tilaaminen tässäkin hyvä vaihtoehto.

– Fakta vain on se, että kun asiakkaita on paljon liikkeellä, saattaa joutua odottamaan. Ajoissa sovittu kyyti antaa mahdollisuuden odottaa sisällä saapumisaikaan saakka.

Taksini-sovellus tarjoaa valintamahdollisuuden myös menopelille. Riittääkö henkilöauto, vai onko farmari parempi? Montako henkilöä ja millaisia tavaroita tulee mahtua samaan kyytiin? Tarvitaanko ehkä tilataksi tai esteetön taksi?

– Kun antaa mahdollisimman tarkat lisätiedot tilatessa, osaamme ohjata oikeanlaisen auton paikalle.

– Junalle tai lennolle matkaavien on hyvä kertoa tarkka lähtöaika. Kotimatkalle asemalta tai kentältä hakiessa kuljettajaa puolestaan hyödyttää tieto lennon tai junan numerosta reaaliaikaisia liikennetietoja varten.

Myös tarkemmat ohjeet nouto-osoitteeseen ovat hyödylliset. Aamuyön lennolle matkatessa voi halutessaan pyytää taksia tulemaan parkkipaikalle kerrostalon alaoven sijaan, etteivät muuta asukkaat herää.

Reaaliaikainen, nopea, kätevä ja helppo.

Elina Madetoja, VieVien edustaja

Sovelluksella voi tilata taksin myös toiselle henkilölle, reaaliajassa tai ennakkoon.

– Lisätietoihin on hyvä lisätä kyytiin tulevan henkilön nimi ja puhelinnumero, jotta kuskin ja kyytiläisen kohtaaminen sujuu mukavasti, Elina tarkentaa.

Laadukas, turvallinen, paikallinen

– Meidät tunnistaa iloisen keltamustasta, pyöreästä logostamme, Elina kuvailee.

Taksialan murros vuonna 2018 on muuttanut merkittävästi taksialaa, monipuolistanut taksipalveluita ja tuonut asiakkaalle enemmän valinnan vapautta. Vaikka uutisointi on viime aikoina keskittynyt negatiivisiin vaikutuksiin, on muutoksen mukana tullut positiivisia uudistuksia, Elina kertoo. Asiakkailla on mahdollisuus tilata halutunlainen taksi juuri itselleen parhaiten sopivalla tavalla.

– VieVie-taksi on VieVie Sinut Oy:n brändi, jonka alla liikennöi joukko sopimustakseja. Yhtiö on alun perin kolmen paikallisen taksiyrittäjän perustama ja nyt vuosien saatossa osakkaiden määrä on kasvanut.

VieVie on pohjoissavolainen taksipalveluiden markkinointiyhtiö, jossa sekoittuvat sopivassa suhteessa perinteiset taksialan käytännöt ja nykyaikaiset taksin tilauskanavat. 

Laatukriteerit sekä paikallistuntemus ovat VieVien asiakaslupauksessa korkealla tasolla. Palvelu- ja laatusopimus sitovat jokaista sopimusyrittäjää, jotka omalta osaltaan vastaavat kuljettajistaan.

– Jokaisella kuljettajalla tulee olla ajoluvan lisäksi paikallistuntemuskoe suoritettuna. Kuljettajia itseään koskevat meillä tiukat kriteerit; kengistä alkaen vaatteet tulee olla klassisen siistit. VieVien taksikuskit eivät ajele esimerkiksi punaisissa lenkkareissa.

Laadusta kertoo myös nopea ja perusteellinen palautteisiin reagoiminen.

– Katsomme missä kohtaa palvelulupauksemme ei täyttynyt, ja ohjeistamme ja opastamme kuljettajaa toimimaan jatkossa oikein.

Taksitarkastus pitää huolen, että laissa määritellyt hinnastot ovat selkeästi esillä. Myös pistokokeita auton sisätilojen siisteyteen ja kuljettajien vaatetukseen tehdään säännöllisesti.

Turvallisen matkan teon voi VieViellä valita useista vaihtoehdoista.

– Valikoimissamme on paljon erilaisia ja erikokoisia autoja. Esimerkiksi hopeahääpäivän viettoon lähdettäessä tulee aivan eri fiilis, kun matka juhlallisuuksiin taittuu hillityin teippauksin varustetussa S-sarjan Mercedes-Benzissä. Myös tila-autokannastammekin löytyy tyylikkäämpi vaihtoehto kaikkine lisäherkkuineen.