perjantai 18.10.2019 Satu, Säde, Luukas

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Kesäkuun keskiviikot iltatoreiksi

Siilinjärven iltatorit jatkuvat viime kesän malliin myös tulevana suvena. Iltatoreja järjestetään kesäkuussa neljänä keskiviikkona.

– Se päätettiin keskiviikoksi, sillä tiistaisin on Superpesis-otteluita, kertoo Hanna Kauhanen kunnan kulttuuritoimesta.

Kunnan puolelta järjestelyistä vastaavat Kauhanen ja Tuula Pärnänen iloitsevat, että järjestelyihin on saatu lisää uusia toimijoita. He toivovat, että jatkossa yhdistykset ja yhteistyökumppanit ottaisivat entistä enemmän vastuuta iltatorien järjestämisestä.

– Viime kesänä kunta vastasi SiiPen kanssa jokaisesta iltatorista. Tänä kesänä jo kolmelle iltatorille on löytynyt vastuujärjestäjä, Kauhanen kertoo.

Ensimmäinen iltatori on 5. kesäkuuta, jolloin torilla esiintyy Pöljänsuora-bändi ja parkkipaikalle varataan tila vanhojen ajoneuvojen näyttelylle.

Lue lisää 9.5. Uutis-Jousesta

Kunnan kulttuuritoimen Tuula Pärnänen ja Hanna Kauhanen (takana) sekä Siilinjärven nuorkauppakamarin Johanna Seppälä ja Henna Hiltunen toivovat, että Siilinjärven kesätapahtumia kehitettäisiin yhteistyössä. (Kuva: Jussi Kumpulainen)

Jätä kommentti

*