keskiviikko 12.8.2020 Klaara

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Maaninkalainen Niina Nyberg ponnahti hevosharrastuksen pauloista Body Fitnesin Suomen mestariksi

Niina Nybergin hieno kausi huipentui keväällä EM-kilpailujen neljänteen sijaan Espanjassa.

Maaningan Metsäharjulla kauniiden kukkaisniittyjen ja Onkiveden liplattavien laineiden äärellä yrittäjämiehensä, kaksivuotiaan pojan ja kolmen koiran kanssa asuva Niina Nyberg on todellinen energiapakkaus.

Nyberg aloitti viisi vuotta sitten saliharrastuksen, mikä huipentui viime keväänä Body Fitness masters-sarjan Suomen mestaruuteen ja yleisen sarjan pronssimitaliin sekä IFBB:n EM-kilpailujen neljänteen sijaan Espanjan Santa Susannassa.

Euroopan kärkikään ei jäänyt kovin kauaksi, sillä Järvenpäästä syntyisin oleva 41-vuotias lihaskimppu hävisi tasapisteillä pronssin ja yhdellä pisteellä hopean. Nybergin oli tarkoitus kilpailla jo syksyllä 2016, mutta yllättävä raskaaksi tulo viivästytti esiintymislavalle astumista parilla vuodella eteenpäin.

– Nyt on hirveä nälkä päästä jatkamaan kilpailu-uraa ensi kevään SM-kilpailuihin ja jos kutsu maajoukkueeseen tulee niin myös EM-kilpailuihin.

Suurena apuna Nybergin nopeassa pongahtamisessa Body Fitnesin huipulle on ollut kuopiolainen entinen kehonrakennuksen ammattilainen Jerry Ossi, jonka neuvoilla kroppa on saatu trimmattua huippukuntoon.

Lue lisää 25.7. ilmestyneestä Uutis-Jousesta

 

Jätä kommentti

*