tiistai 22.1.2019 Visa

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Noora Hänninen viihtyy Wolverhamptonissa

Nooran työpaikka on Art Gallery Wolverhamptonissa Englannissa. (Kuva: Tuula Hara)

Noora Hänninen on kolmannen lukuvuoden opiskelija kulttuurialan ammattiopistossa Ingmanedussa. Hän suorittaa kuvallisen ilmaisun perustutkintoa osaamisalana kuva ja mediataide.

Noora tuli Ingmaneduun yhden vuoden lukio-opintojen jälkeen ja suoritusten perusteella hän saikin paljon tunnistetuksi ja tunnustetuksi yhteisiä aineitaan.

Ammatilliset opinnot ja työpaikalla tapahtuva oppiminen veivät Nooran tänä keväänä Wolverhamptoniin Englantiin, Art Galleryn työntekijäksi. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista Ingamanedussa on noin 30 osaamispisteen verran tutkinnon yhteensä 180 pisteestä.

Nooran Englannin-vaihdon 15 osaamispisteen suoritus toteutuu Erasmus-hankkeen myötä. Hankkeeseen kuuluu 7–8 kuvallisen ilmaisun perustutkintoa tarjoavaa oppilaitosta Suomessa ja partnereita on useassa Euroopan maassa.

Noora päätti hakeutua kansainväliseen vaihtoon äidin ystävän kehotuksesta heidän sattumalta tavatessa kauppareissulla. Äidin ystävä oli todennut, että ”tietenkin sinä lähdet, koska tällaisia tilaisuuksia tulee harvoin eteen ja kyllä siellä pärjää”.

Lue lisää 9.5. Uutis-Jousesta

Jätä kommentti

*