Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijoilta: | Siilinjärvellä asuu enkeleitä, toivottavasti kirjoitukseni tavoittaa teidät

Tapasin toista viikkoa sitten enkelipariskunnan. Ihan oikeasti!

Vein autoni katsastukseen. Se ei läpäissyt sitä koska kuskin puoleinen laakeri ilmoitti äänellään olevansa vaihdon tarpeessa. Jouduin turvautumaan sijaisautoon.

Lähdin, ja jossain vaiheessa autoon oli syttynyt merkkivalo joka ilmoitti polttoaineen olevan vähissä. En kuitenkaan uskonut sen olevan aivan loppu ja matkani pysähtyi kymmenen kilometriä ennen Rantasalmen keskustaa, keskelle ei mitään. Kuitenkin, ja onneksi, linja-autopysäkin kohdalle.

Pimeässä, pitkän parran ja hieman epäilyttävän hatun kanssa varustettu resupekka on pelottava. En itsekään ottaisi itseni näköistä tyyppiä kyytiin jos tilanne oli tuollainen.

Ainakin miettisin kerran jos toisenkin. Pari autoa ajoi ohi. Oli pimeää.

Toisessa ohi ajaneessa autossa oli kuitenkin tapahtunut jotain. Muutaman kilometrin päässä se oli tehnyt käännöksen ja kuljettaja pysähtyi kysymään tarvitsenko apua.

Kuljettajana lähihoitajamies, vieressä luokanopettajavaimo ja takakontissa lempeä pohjanpystykorva. Pääsin kyytiin hakemaan kymmenen kilometrin päästä huoltoasemalta polttoainetta. Sain vielä kyydin takaisin autolleni. Selvisin ja matka jatkui.

Kiitos Teille jotka autoitte. Luotan siihen, että kirjoitukseni tavoittaa teidät.

Jope Ruonansuu taisi olla oikeassa laulaessaan, että yritetään olla enkeleitä toisillemme.

Siilinjärvellä on enkeleitä. Olen tavannut heidät.