Miksi puhelinmyyjää kannattaa kuunnella, Jussi sen kertoo – lue vapaasti näköislehdestä

Käy kurkkaamassa miltä näköislehti näyttää. Tarja Lappalainen

Toimitus

Uutis-Jousi ja kymmenet muut paikallislehdet ovat avanneet näköislehtensä vapaasti luettaviksi viikonlopun ajaksi. Näköislehteä voi lukea verkossa tai mobiilissa perjantaista sunnuntaihin 13.–15. marraskuuta.

Näköislehdestä löytyy muun muassa tuo otsikossa mainittu toimittaja Jussi Kumpulaisen Sivulauseet-kolumni ja paljon muuta.

Kampanja, joka kantaa nimeä Pureudu paikallisiin, nostaa esiin paikallislehtiä ja paikallisjournalismia sekä tarjoaa mahdollisuuden tutustua elämään eri puolilla Suomea.

– Sanomalehtien Liiton muututtua tämän viikon torstaina Uutismedian liitoksi haluamme muistuttaa, että paikallislehdet ovat merkittävä osa suomalaista uutismediaa, Sanomalehtien Liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen kertoo.

– Suomen yli 130 paikallislehdellä on keskeinen rooli suomalaisen demokratian ja sanavapauden ylläpitämisessä. Paikallislehdet tekevät tärkeää työtä niin kuntalaisten tiedonsaannin turvaamisessa kuin kuntien päätöksenteon arvioinnissa.

Päätoimittaja Tarja Lappalainen toivoo, että mahdollisimman moni maaninkalainen ja siilinjärveläinen käy tutustumassa näköislehteen, jos ei ole vielä sitä tehnyt.

– Näköislehteä on yllättävän helppo lukea myös älykännykästä, ja lehti latautuu luettavaksi varsin nopeasti. Puhelimessa, tabletilla tai tietokoneella lehti on aina mukana, eikä jakeluhäiriötkään pääse lukunautintoa estämään, Lappalainen sanoo.

Näköislehti on luettavissa jo varhain printtilehden ilmestymispäivän aamuna.

– Jos paperilehden saamisen tai lukemisen kanssa on hankaluuksia, suosittelen kokeilemaan digitilausta. Kun pakettiin kuuluu myös uudistunut verkkopalvelumme uutisineen ja juttuineen, on paikallistiedon tarjonta kattava ja helposti saatavilla, päätoimittaja toteaa

Uutis-Jousen näköislehteen pääsee lehden verkkosivuilta: uutis-jousi.fi/nakoislehti/ tai lataamalla maksuttoman sovelluksen.

Avoinna olevien lehtien linkit on koottu Sanomalehtien Liiton verkkosivuille osoitteeseen: www.uutismediat.fi/pureudu-paikallisiin-2020.

Kommentoi