Siilinjärven joulukausi avataan perjantai-iltana poikkeuksellisesti valaistulla torilla

Tarja Lappalainen

Tarja Lappalainen

Nyt se on ovella: joulukauden avaus ja pian joulukin. Siilinjärvellä joulunavausta juhlitaan valaistulla torilla huomenna perjantaina 20. marraskuuta. Valaistuksesta vastaa siilinjärveläinen yrittäjä Ari Tiilikainen yhteistyökumppaneineen.

Joulunavauspäivä on myös kansainvälinen Lapsen oikeuksien päivä. Siksipä esiintymislavan ottavat joulumuorin johdolla haltuunsa lapset. He laulavat ja sirkustelevat, välillä on tonttujumppaa, myös joulupukki saa puheenvuoron.

Puoli tuntia kestävän ohjelmatuokion aikana Siilinjärven Nuorkauppakamari julkistaa Siilinjärven positiivisimman 2020 ja avaa Joulupuu-keräyksen.

Tapahtuman jälkeen joulupukki ja hänen muorinsa kiertelevät vielä keskustan alueella ja jakavat karkkeja.

Lapsiperheille on illan päätteeksi tarjolla Siilinjärven teatterin tekemä elämyksellisen Joulupolku Mäntyrannassa. Sinne saa ottaa lampun ja tonttuhatun mukaan. Auton voi jättää POP Areenan eteen tai koulun pihalle. Polulle lähdetään ohjatusti ja kaikki kulkevat samansuuntaisesti.

Torilla ilta jatkuu nuorten joulunavauksella. Paikalla on Wauto ja DJ Nezraum. Musiikkia on luvassa pari tuntia.

Joulukauden avaus käynnistää Kaamoksen Valoviikot ja Kotikulmat valoissa -kampanjat, jotka jatkuvat itsenäisyyspäivään saakka.

Kommentoi