Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siilinjärven kesänavaus livestriiminä – "lauteilla" Pöljän suora ja Tiia Häsä

Kesänavaustapahtuman järjestäminen torilla ei ole mahdollista, mutta tapahtuma toteutuu joka tapauksessa. Siihen voi osallistua kotona, mökillä tai lähes missä vaan – ja haluamassaan seurassa.

Siilinjärven kesä avataan Salmin salissa Siilinlahden koululla. Yleisöä paikalle ei oteta, mutta tapahtumaa voi seurata livestriimattuna kulttuuritoimen YouTube-kanavalla. Tallennettakin voi katsella parin viikon ajan.

Ohjelmassa on paljon musiikkia, jota tarjoilee Pöljän suora -bändi. Kesän avaa digijohtaja Tiia Häsä.

Yrittäjäyhdistys toteuttaa puolestaan perinteisen Siilikasteen ja Nuorkauppakamari avaa Siilinjärven Positiivisin -kisan.

Tapahtuman juontaa SiiPen miesten ottelukuuluttajana ensi kesänä toimiva Erik Forsström.

Siilinjärveläisten toivotaan ottavan osaa tapahtumaan lähettämällä Instagramiin kuvia omasta kesänavauksestaan, grillauksesta, puutarhatöistä, mökkisiivouksesta ja niin edelleen. Kuvat tulee lähettää viimeistään 23. toukokuuta #siilinjarvenkesa tai #uutisjousi. Kuvan lähettäneiden kesken arvotaan kesäinen tuotekassi.

Tapahtuman järjestelyissä ovat mukana Siilinjärven nuorkauppakamari, yrittäjäyhdistys, kunnan kulttuuritoimi ja Uutis-Jousi.