Roihahtaako rakkaus vai juhannuskokko? Kieriäkö ruispellossa vai naapurin pihassa? Uutis-Jousen juhannushoroskooppi sen kertoo

Veera Vieteri

Oinas (21.3.-19.4.)

Herkästi innostuvana luonteena ideoit juhannuksen parhaat pidot käden käänteessä. Kutsut myös ystäväsi viettämään vauhdikasta juhlaa kanssasi. Kärsivällisyys ei ole parhaita puoliasi. Älä siis hermostu, jos esimerkiksi kokko ei syty heti ensi yrittämällä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet normaalisti hyvin asiallinen ja korrekti, jalkasi ovat tiukasti maan kamaralla. Juhannus tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden irrotella oikein kunnolla: pyöri ruispellossa, käy naku-uinnilla tai liftaa lähimmälle tanssilavalle. Mitä vain, kunhan tartut epäröimättä hetkeen.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Sinun juhannuksestasi ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Vaikka aiotkin nauttia keskikesän juhlasta täysin rinnoin, muista saunajuomien lisäksi pitää myös pääsi kylmänä, jotta voit juhlia läpi koko juhannuksen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet luonteeltasi hyvin sopeutuvainen sekä myötätuntoinen. Viihdyt hyvin kotona, minkä takia rauhallinen juhannus saunan ja grillailun merkeissä sopii sinulle täydellisesti. Vaikka oletkin suojelevainen ystäviäsi kohtaan, muista että sinun ei tarvitse paikkailla heidän juhannustoilailujaan.

Leijona (23.7.-22.8.)

Ulospäin suuntautuneen ja itsetietoisen kuoresi alla piilee todellinen rakkauden kerjäläinen. Tulet juhannuksena kohtaamaan henkilön, joka herättää sinussa voimakkaita tunteita. Tällä kohtaamisella on olettamaasi suurempi merkitys, mutta se paljastuu sinulle vasta myöhemmin, jos uskallat lähteä leikkiin mukaan.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Keskikesän juhla tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden miettiä mennyttä ja katsoa tulevaa. Älä anna elämän lipua koskemattomana ohitsesi. Tartu joka päivä kaikkeen mikä sinua kiinnostaa ja huomaat yllättäen menestyväsi tässä elämässä.

Vaaka (23.9.-23.10.)

Vaikka olet luonteeltasi sympaattinen diplomaatti, ei sinun ole aina pakko miellyttää muita. Jokin varmana pitämäsi suunnitelma joutuu vastatuuleen aaton alkaessa. Se harmittaa, mutta ratkaisun avaimet eivät ole sinun käsissäsi. Ole luottavainen ja nauti keskikesän juhlasta täysin siemauksin.

Skorpioni (24.10.-22.11.)

Ikuisena arvoituksena tunnettu tunteikas ja syvällinen tuumijasielusi rakastaa hiljaisuutta ja rauhaa. Juhannusaattona kuikan laulu on ainoa ääni, jota kaipaat. Ota suunta kohti uutta tuntematonta ja muista, että sopu on tärkeämpää, kuin oikeassa oleminen.

Jousimies (23.11.-21.12.)

Olet tottunut elämään täysillä ja hurmaamaan jokaisen vastaantulijan. Ruispellossa pyöriminen saattaa kuulostaa optimistisena idealistina hyvältä ajatukselta, mutta taktiikkasi saattaa ontua. Saunan jälkeen kannattaa ottaa pyyhe käyttöön, eikä juoksennella ilkosillaan naapurin pihalla.

Kauris (22.12.-19.1.)

Vaikka vaikutat totiselta myös juhannuksen hurjimmissa menoissa, on sisäinen kunnianhimosi vauhdissa jälleen kerran. Rauhallisen kuoren alla loimuaa tulenliekki. Juhannuskokko jo roihuaa, kuinka on sinun sisäisen roihusi laita? Ole valppaana aamuyön tunteina.

Vesimies (20.1.-19.2.)

Individualistina et suostu kangistumaan kaavoihin. Vallankumouksellinen vapaudenrakastaja sinusta pääsee valloilleen keskikesän juhlan lumossa. Katso kuitenkin myös toisen olan yli, koskaan ei voi olla varma, kummastako suunnasta onni ehtii luoksesi.

Kalat (20.2.-20.3.)

Viisaana ja herkkänä ymmärtäjänä saatat toisinaan heittäytyä marttyyriksi. Älä suotta laske kimpun kukkasia, jos et aio ottaa neuvosta vaaria. Keskiyön kajastuksessa voit yllättyä iloisesti.

Kommentoi