Siilinjärvelle lisää väliaikaisia vedenjakelupisteitä

Kuopion Vesi on avannut kaksi uutta vedenjakelupistettä: Golftie 11 (Shell Siilinjärvi) ja Pyylammentie-Viuluniekantie risteys.

Ennestään jakelupaikat ovat Siilinkoskentie 1 (Halpahallin parkkipaikka), Kuiluntie 5 (Tokmannin parkkipaikka) ja Harjamäenraitti 15 (Hamulan koulu). Kunnantalon takana ollut vedenjakelupiste on poistettu käytöstä.

Vedenjakelupisteet käydään täyttämässä kerran vuorokaudessa, jolloin käytössä on kahden tunnin katkos.

Vettä noutavia suositellaan käyttämään kasvomaskia, huolehtimaan käsihygieniasta ja pitämään riittävät turvavälit noudettaessa vettä.

Vettä voi noutaa omiin puhtaisiin astioihin. Hanojen päihin ei saa koskea astioilla tai käsin hygieniasyistä.

Siilinjärveläiset Kuopion Veden asiakkaat alkavat saada häiriö­tiedotteita tekstiviestillä tai sähköpostilla. Viestipalvelun kautta kerrotaan muun muassa vesihuollon häiriötilanteista ja käyttökatkoista.

Osa asiakkaista on liitetty palveluun asiakastietojen perusteella, mistä ilmoitetaan tekstiviestillä. Ensisijainen tapa ottaa palvelu käyttöön on kuitenkin rekisteröityä itse Kuopion Veden verkkosivuilla.

Viestipalvelua joudutettiin, sillä viime perjantaina sadevettä pääsi vedenottamon säiliöön ja vesinäytteestä löytyi kolibakteeria. Ruoka- ja juomaveden keittokehotus jatkuu useilla alueilla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat