Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viitostie oli poikki etelän suuntaan Siilinjärvellä liikenneonnettomuuden vuoksi - liikenne sujuu taas normaalisti

Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että liikenne kulkee nyt normaalisti Viitostiellä Siilinjärvellä ja poliisi on poistunut paikalta.

Fintrafficin tieliikennekeskus tiedotti aiemmin maanantaina, että Pohjois-Savossa Siilinjärvellä Viitostie on poikki etelän suuntaan. Tarkempi onnettomuuspaikka on Kasurilan liittymä Siilinjärven keskustan eteläpuolella.

Syynä oli rekan ja henkilöauton kolari Kuopion moottoritien etelään päin johtavilla kaistoilla, kertoi Yle Kuopio jo aiemmin maanantai aamuna.

Tieliikennekeskus kertoi aiemmin, että onnettomuuspaikan ohi etelän suuntaan pääsee kiertotietä seututie 559:n eli vanhan valtatie 5:n kautta.

Kuopiolainen nainen kuoli Siilinjärven moottoritien kolarissa

Ruuhkaan juuttunut Savon Sanomien uutistuottaja Tommi Turunen kertoi, että tie oli täysin tukossa Siilinjärven Lidlin kohdalla ja että autolla liikkuminen oli erittäin hidasta.

– Arvioisin, että jono on useita kilometrejä pitkä. Arvioni mukaan autojono liikkuu noin viisi kilometriä tunnissa. Viitostie oli poikki Kasurilan rampin kohdalta ja poliisi ohjasi autot vanhalle Viitostielle, sanoo Turunen.

Pohjois-Savon pelastuslaitoksen mukaan Itä-Suomen poliisi tiedottaa onnettomuudesta lisää myöhemmin.

Juttua muokattu 30.8. kello 7.10: Lisätty Yle Kuopion uutisen perusteella maininta siitä, että kolarissa oli mukana rekka ja henkilöauto.

Juttua muokattu 30.8. kello 8.25: Lisätty Tommi Turusen kommentti ja valokuvat.

Juttua muokattu 30.8. kello 9.07: lisätty kuvia.

Juttua muokattu 30.8. kello 10.15: Lisätty Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksen antama tieto siitä, että liikenne kulkee taas normaalisit ja että poliisi on poistunut onnettomuuspaikalta.

Kuopiolainen nainen kuoli Siilinjärven moottoritien kolarissa