Pienet kuulumiset: | Pikku-Marjan kevätpäivässä luvassa puuhaa perheille

Pikku-Marjan tapahtumapäivä järjestetään sunnuntaina 3. huhtikuuta kello 10 – 14 Siilinlahden koululla ja sen piha-alueilla.

Aiempina vuosina tapahtuma on järjestetty helmikuun alussa talvipäivänä, mutta tänä vuonna tapahtumaa ei voitu pitää tuolloin koronarajoitusten takia.

Talvipäivä muotoutuukin nyt kevätpäiväksi.

Luvassa on monipuolisesti ohjelmaa lapsille ja lasten mielisille: Misse-kissan esiintymiset, Musiikkiopiston minikonsertit ja seurakunnan Pupujen kevätseikkailu-muskarit pitävät huolen musiikillisesta annista.

Lisäksi non-stop tyyppisillä toimintapisteillä voi maalata, askarrella, asettua valokuvattavaksi, ottaa kasvomaalauksen ja kokeilla talutusratsastusta.

Ostoksia voi tehdä MLL:n järjestämällä lastentarvikekirpparilla. Mahan täytettä on ostettavissa edullisesti kahviosta, makkaragrillistä tai soppatykistä.

Parkkialueita on rajallisesti, joten kävijöiltä toivotaan kimppakyydeillä tai mahdollisuuksien mukaan kävellen tai pyörällä tulemista.

Tapahtumaa on järjestämässä Siilinjärven kulttuuritoimen kanssa laaja kolmannen sektorin toimijaverkosto ja muut yhteistyökumppanit.

Kirjoittaja on Siilinjärven kunnan kulttuurikoordinaattori

Etusivulla nyt

Luetuimmat