Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Työntekijät saivat palon itse sammumaan – kolme hengitti savua, mutta ei vakavia vammoja

Mondi Powerfluten tuotantotiloissa syttyi tulipalo Kuopion Sorsasalossa maanantai-iltana, mutta tehtaan henkilökunta sai itse palon sammumaan alkusammutusvälineillä eli käsisammuttimilla ja vesiletkulla.

Kolme työntekijöistä hengitti tilanteessa savua niin, että yksi heistä joutui lähtemään tarkistuttamaan vointinsa päivystykseen. Kahdelle riitti tilan tarkastaminen ambulanssissa tehdasalueella. Kukaan kolmesta ei loukkaantunut vakavasti.

Palo havaittiin illalla ennen kello 20:ta kartongin rullauskoneessa. Työntekijät on koulutettu alkusammutukseen. Pelastuslaitoksen mukaan he toimivat hyvin ja saivat liekit taltutettua. Tehdastilaan pölähti savua, mutta savun tulokin päättyi sammutustöihin.

Pelastuslaitos kävi paikalla varmistamassa, että palo oli sammunut. Useat Siilinjärveltä ja Kuopiosta Sorsasaloon ajaneet hälytysajoneuvot herättivät hetkellisesti huomiota moottoritiellä.