Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siilinjärvi tuo luottamushenkilöitä tutuksi torin ilmaistapahtumassa – päätähtinä tangokuninkaalliset

Siilinjärven torilla järjestetään lauantaina 28. toukokuuta Kotikunnan päättäjät -tutuksi niminen tapahtuma, johon saapuvat kaikki kynnelle kykenevät Siilinjärven luottamushenkilöt.

Kunnanvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja Terhi Holm (ps.) kertoo, että tarkoitus on paitsi tuoda kuntalaisille hyvää mieltä, myös järjestää kuntalaisille mahdollisuus tavata päättäjiä.

– Olemme paikalla järjestäjinä ja ihmisillä on mahdollisuus tulla keskustelemaan, mitä mielessä onkaan. Luvassa on myös pieni yllätysnumero. Heittäytymistä ja pilkettä silmäkulmassa, Holm vinkkaa.

Holm pohtii, että kasvotusten tapaamisella on suuri merkitys.

– Kohtaaminen on aina parempi kuin sähköposti, tekstari tai puhelu. Osa valtuutetuista on enemmän näkyvillä ja heitä tullaan nykimään hihasta, mutta on myös valtuutettuja, jotka ovat töissä toisella paikkakunnalla.

Tapahtuman varsinaisesta viihdepuolesta vastaavat tangokuninkaalliset Jarmo Itkonen ja Heidi Pakarinen.

– Lapsille on myös kaikenlaista tekemistä, Holm sanoo.

– Tärkeintä tässä on saada vähän piristystä ihmisille. Kaikki vauvasta vaariin ovat olleet korona-aikaan neljän seinän sisällä. Ei ole ollut liikaa tapahtumia, missä pääsee käymään.

Tapahtuman järjestää Siilinjärven kunta ja luottamushenkilöt yhdessä monien paikallisten seurojen ja yhdistysten kanssa.

Kotikunnan päättäjät Siilinjärven torilla 28.5. kello 12–14.