Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Omakotitalo tuhoutui täysin tulipalossa Siilinjärven Jälällä

Noin 120-neliöinen omakotitalo tuhoutui tulipalossa Siilinjärven Jälällä maanantaina päivällä. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Talon asukas ei ollut palon syttyessä paikalla.

Palo havaittiin noin kello 10.45:n aikaan. Paloa sammuttamaan hälytettiin pelastuslaitoksen väkeä Siilinjärven ja Kuopion paloasemilta.

Tulipalo oli ehtinyt kuitenkin levitä vuonna 1965 rakennettuun omakotitaloon niin pahoin, ettei se ollut enää pelastettavissa vaan kiinteistö tuhoutui mukanaan asukkaan kodin irtaimisto. Palo tuhosi myös vanhan henkilöauton sekä vaurioitti pihassa ollutta traktoria.

Hirsirunkoinen talo paloi korjauskelvottomaksi. Pelastuslaitos joutui sammutustöissä myös purkamaan talon rakenteita.

Palo oli vaarassa levitä myös pihan viereiseen tiheään metsään, mutta pelastuslaitos sai estettyä palon leviämisen maastoon.

Asukas epäili palon alkaneen autotallin luona aamulla tehdyistä tulitöistä. Asiaa tutkitaan normaalissa palon syyn tutkinnassa.

Sammutustyöt paikalla kestivät useita tunteja. Kello 13:n jälkeen tontilla jatkettiin vielä loppusammutusta ja aloiteltiin jälkiraivausta.

Uutista päivitetty sammutustöiden ajan.