Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuolas palkintosade EsaBin pelikauden päättäjäisissä

Siilinjärven EsaBin koripallokauden päättäjäisissä oli aihetta iloon niin pelikauden menestysten kuin harrastajamäärien kasvunkin osalta.

Onnistunut kausi näkyi päättäjäispalkintojen runsaudessa.– Pelikausi oli joukkue- ja harrastajamäärissä ennätyksellinen. Joukkueita oli kymmenen ja harrastajia noin 120. Menestystä tuli mukavasti; minitytöille ja -pojille Koripalloliiton Itäisen alueen mestaruudet sekä U16-pojille pronssia. Lisäksi U17-tytöt sijoittuivat Lauri Markkanen -Tournamentissa toiseksi sarjassaan, kertoi seuran toiminnanjohtaja Ville Soininen.

EsaBin kiertopalkinnot joukkueittain saivat mikrotyttö Saimi Tapaninen, mikropoika Viljo Aropelto, Vuorelan koriskerhosta Vili Rasi, minityttö Juni Kyllönen, minipoika Justus Tuomainen, U14-tyttö Pauliina Markkula, U14-poika Aatu Aropelto, U16-tyttö Henni Jormalainen, U16-poika Aarne Pohjanvirta, U19-poika Taavi Karjula, U19-tyttö Piitu Soininen ja Köntyksistä Paavo Leppänen.

Rixin malja ansiokkaasta seuratoiminnasta meni Katja ja Ville Soiniselle ja EsaB-kiertopalkinto Tommi Haapaniemelle.

Koripalloliiton palkinnot saivat Itäisen alueen vuoden minityttö Annika Sairanen, vuoden minipoika Nuutti Soininen, vuoden poikajoukkueen valmentaja Jani Bäck sekä vuoden valmennustiimi (minitytöt ja -pojat) Piitu Soininen, Unna Kyllönen ja Hilla Pohjanjousi.