Kasvit ovat parhaimmillaan pieninä versoina näin alkukesästä – villiruoka on maukasta

Villiruoka ei ole täällä mikään uusi muotijuttu, vaikka itse sanana se lanseerattiin vasta 2020. Tuhansia vuosia sitten Siilinjärvellä Pöljän kulttuuriporukka sekoitteli voikukkavuohenputkisalaattia, keventämään aikansa huippuinnovaatiossa, asbestivahvisteisessa savikipossa haudutettua hylkeenlihaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uutis-Jousen sisällöt.

Tilaa 1 kk 0 € Tilaa 2 + 1 kk 10 €

Digitilauksen sisältö

  • Uutis-Jousi.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi