Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siilinjärveläinen yrittäjä on ehdolla Suomen Yrittäjien hallitukseen

Siilinjärveläinen Petteri Virranta on ehdolla Suomen Yrittäjien hallitukseen. Hän toimii ilmanvaihtojärjestelmien asennuksia, huoltoja ja puhdistuksia tekevän Virranta-yhtiöiden yrittäjänä ja toimitusjohtajana.

Suomen Yrittäjien hallituksessa on kahdeksan hallituspaikkaa, joista aluejärjestöt saavat viisi paikkaa ja toimialajärjestöt kolme paikkaa. Hallituksen jäsenet valitaan 22. marraskuuta pidettävässä kokouksessa ja heidän toimikautensa alkaa heti.

– Haluan olla mukana kehittämässä Suomen Yrittäjien strategiaa vahvemmin kasvuun ja kansainvälistymiseen, Virranta kommentoi Savon Yrittäjien tiedotteessa.

Hän pitää strategian kautta johtamista tärkeänä pientenkin yritysten kasvulle.

Petteri Virranta on koulutukseltaan talonrakennustekniikan insinööri ja nuohoojamestari. Hän toimii alan kouluttajana eri oppilaitoksissa ja organisaatioissa. Lisäksi hän on Nuohousalan Keskusliitto ry:n puheenjohtaja ja Euroopan nuohousalan keskusjärjestön varapuheenjohtaja.

Virranta on myös Savon Yrittäjien hallituksen jäsen ja hän on toiminut Siilinjärven Yrittäjien puheenjohtajana.