Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yksi loukkaantui vakavasti täysperävaunurekan ja henkilöauton nokkakolarissa Viitostiellä

Viitostiellä Siilinjärvellä sattui perjantaina aamulla kello 7 jälkeen liikenneonnettomuus. Toinen ajokaista oli onnettomuuden jälkeen suljettu liikenteeltä.

Onnettomuus tapahtui muutaman sadan metrin päässä Pöljän kotiseutumuseon risteyksestä. Paikalla oli useita hälytysajoneuvoja. Rekka on onnettomuuden seurauksena osittain kyljellään ojassa.

Pohjois-Savon pelastuslaitos tiedottaa, että kyseessä oli nokkakolari. Silminnäkijähavaintojen mukaan rekka oli ollut tulossa etelän suuntaan ja ajautunut vastaantulevan kaistan yli ojaan. Myös vaurioitunut henkilöauto on onnettomuuspaikalla.

Pelastuslaitoksen tietojen mukaan täysperävaunurekassa oli onnettomuushetkellä 2 ihmistä, henkilöautossa yksi.

Henkilöauton kuljettaja loukkaantui turmassa vakavasti. Pelastuslaitos irrotti autosta katon, jotta kuljettaja saatiin pelastettua. Rekassa olleet eivät ole tiettävästi loukkaantuneet. He pääsivät omin avuin ulos ajoneuvosta eikä heillä ollut jatkohoidon tarvetta.

Poliisi ohjasi liikennettä yli tunnin ajan. Kello 8.30 aikoihin liikenne paikalla kulki jo normaalisti ja pelastushenkilöstö poistui paikalta.

Rekka nostetaan ojasta myöhemmin päivän mittaan. Rekan lastina oli elintarvikkeita.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.