Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutis-Jousi sijoittui toiseksi paikallismediakilpailussa

Paikallislehti Uutis-Jousi sijoittui toiseksi Uutismedian liiton järjestämässä paikallismediakilpailussa kerran viikossa ilmestyvien paikallislehtien sarjassa.

Palkinnon perusteluissa kerrotaan, että Siilinjärvellä ilmestyvä Uutis-Jousi lokalisoi onnistuneesti paikalliset ja yhteiskunnalliset aiheet. Lehdessä ovat edustettuna monenlaiset ja eri-ikäiset ihmiset ajankohtaisten asioiden äärellä, ja tätä tukee myös verkkolehden aktiivinen julkaisutahti.

Ensimmäisen palkinnon samassa sarjassa sai Perhonjokilaakso. Perhonjokilaaksoa kuvataan monipuoliseksi ja laadukkaaksi. Lehdessä on haettu monenlaisia näkökulmia erilaisten haastateltavien avulla. Lehti onnistuu myös erinomaisesti vuorovaikutuksen luomisessa.

Uutis-Jousi ja Savon Sanomat kuuluvat Keskisuomalainen-konserniin.

Uutis-Jousi on ollut perinteinen menestyjä paikallislehtikilpailussa. Se voitti kaksipäiväisten lehtien sarjan vuonna 2007 ja sijoittui jo ennen sitä monta kertaa palkintosijoille.

Yksipäiväisten sarjassa Uutis-Jousi oli vuonna 2014 kolmas, 2015 ensimmäinen ja vuonna 2016 toinen.