Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pienet kuulumiset | Maaningalla vietetään ensi viikolla kaikkien perheiden pakkasjuhlaa

Kaikille avoimet Kuopion kaupungin Pakkasjuhlat palaavat ohjelmistoon muutaman vuoden tauon jälkeen. Pakkasjuhlia järjestetään Maaningalla, Riistavedellä ja Kuopiossa Brahen puistossa.

Maaningan Pakkasjuhlaa vietetään keskiviikkona 25. tammikuuta kello 15-19 Maaningan urheilu- ja nuorisotalon alueella.

Ohjelmassa on muun muassa hauskoja tehtäviä, Lumi-ukko mysteerihuone, kuvasuunnistus, talviaiheinen kirjanäyttely kirjastolla, koululaisten taidenäyttely ja pientä tarjottavaa. Tapahtuman järjestää Kuopion kaupungin Kansalaistoiminnan palvelut yhdessä Maaningan alueen toimijoiden kanssa.

Samaan aikaan Maaningan Pakkasjuhlan kanssa järjestetään Lastenkeskus Lastun Talvista taidetta -työpaja urheilu- ja nuorisotalon alueella. Työpajassa luodaan erilaisia lumiveistoksia, työpajaan voivat osallistua kaikenikäiset.

Kuopion Pakkasjuhlaa vietetään sunnuntaina 29. tammikuuta kello 14-16 Brahen puistossa. Ohjelmassa on muun muassa Lekkerbergin laulavan kylän konsertti kello 14.30 ja Kuuravalkeiden tulitaideshow kello 15.30.

Lisäksi puistossa on talvista touhua koko perheelle, kuten mäenlaskua ja muumihiihtoa. Parkour Akatemian kanssa pääsee kokeilemaan talvista parkouria. Puistossa on grilli, jossa voi paistaa makkaraa ja omia eväitä.

Koko pakkasviikon ohjelma on katsottavissa osoitteesta www.kuopionseina.fi.