Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pienet kuulumiset | Kumpurockiin etsitään siilinjärveläisten nuorten bändiä

Ensi kesänä järjestettävään Kumpurockiin etsitään siilinjärveläisten nuorten bändiä perjantaina 3. maaliskuuta kello 18 järjestettävässä Kumpurockin ja Wolkkarin bändi-illassa.

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille 13-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille nuorille. Bändi-ilta järjestetään Vamoksen ja Wolkkarin yhteisissä tiloissa Siilinjärven keskustassa.

Bändi-iltaan tulee esittäytymään kaksi yläkoululaisten bändiä toinen Ahmolta ja toinen Suininlahdelta. Kumpurockin valmennustiimi kuulostelee illan aikana nuorten bändien soittoa, innostusta ja halukkuutta treenata kesän Kumpurockin esiintymistä.

Kumpurockin valmentajat sparrailevat nuoria kehittämään omia taitojaan kevään aikana. Mahdollista on myös, että molemmat bändit nähdään ensi kesänä Kumpurockin lavalla.

Bändi-illan muusta musiikista vastaa DJ Vänskä, joka on niin ikään Ahmon koulun oppilaita ja Kumpurockin tuleva juontaja. Wolkkarin Bändi-illan järjestävät yhteistyössä Siilinjärven nuorisotoimi ja KumpuTuki ry.