Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pienet kuulumiset | Siilinjärven pääkirjastossa alkaa ensi viikolla lukukoiratoiminta

Kennelliiton lukukoiratoiminta alkaa Siilinjärven pääkirjastossa maaliskuun lopulla. Jos tykkäät koirista ja haluat tulla lukemaan lukukoiraksi koulutetulle koiralle, joka on ihmisystävällinen, osaa kuunnella rauhallisesti eikä kiirehdi tai arvostele virheistä, tämä voisi olla sinun juttu.

Lukukoiravastaanotot tukevat kirjastojen tärkeintä palvelua, joka on lukemaan innostaminen.

Lukukoira tai lukukoirat ovat paikalla pääkirjastossa 29. maaliskuuta alkaen aina kuukauden viimeisenä keskiviikkona kello 16.30-18.30 ja sitä seuraavana lauantaina kello 12.30-14.30. Pääkirjasto on suljettu lauantaisin toukokuusta elokuuhun.

Kevään lauantaivastaanotto on 1.4. ja sitten jatketaan lauantaina 2.9. Arkivastaanotot pyörivät maaliskuusta alkaen läpi kevään ja kesän keskiviikko-iltaisin 26.4., 31.5., 28.6., 26.7. ja 30.8.

Lukukoira ottaa vastaan lukijoita musiikkiosaston työhuoneessa ja lukuaikoja voi varata pääkirjaston tietopalvelusta paikan päältä tai puh. 044 7401382. Lukuaika on 15 minuuttia per lukija.

Lukukoiravastaanotot on suunnattu kaikenikäisille. Lukemisen ohessa on hyvä tilaisuus rapsutella ja silitellä toinen toistaan suloisempia koiria. Koiran läsnäolo rauhoittaa, rentouttaa ja lievittää stressiä.