Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Useita liikenneonnettomuuksia Itä-Suomessa: Pielavedentiellä kolmen auton kolari, yksi henkilö vakavasti loukkaantunut

Yksi henkilö on loukkaantunut onnettomuudessa vakavasti, kerrotaan pelastuslaitokselta. Tie oli suljettuna liikenteeltä.

Talvinen ajokeli on aiheuttanut tiistaina useita liikenneonnettomuuksia Itä-Suomessa, kerrotaan poliisista.  

Kuopiossa Maaningalla Pielavedentiellä sattui tiistaina iltapäivällä kolmen henkilöauton välinen kolari, jossa kaksi autoa törmäsivät keuloista toisiinsa. Onnettomuudesta aiheutui henkilövahinkoja, ja pelastuslaitos joutui irrottamaan puristuksissa olevia ihmisiä autosta.  

Tarkempi onnettomuuspaikka on noin 3 kilometriä Maaningalta Pielaveden suuntaan.

– Onnettomuudessa loukkaantui yksi ihminen vakavasti ja yksi lievästi. Kolmannessa autossa oli kaksi henkilöä, mutta he eivät loukkaantuneet, kertoo palomestari Arssi Heiskanen Pohjois-Savon pelastuslaitokselta.

Pielavedentie oli vielä puoli kuuden aikaan suljettu liikenteeltä, koska onnettomuuspaikkaa raivattiin.

Toinen kaista saatiin auki hieman ennen iltakuutta, ja liikennettä ohjataan vuorotellen onnettomuuspaikan ohi.

Poliisin mukaan onnettomuuden syitä selvitetään ja mahdolliset rikosnimikkeet tarkentuvat myöhemmin. 

Myös Heinävedellä Vallantiellä, Pertunmaalla Kuortintiellä ja Kuopiossa Pohjankadulla oli tiistaina myös ajoneuvoyhdistelmiä jumissa tai ojassa. Lisäksi poliisille on tullut useita ilmoituksia henkilöautojen tieltä suistumisista ja kolareista. 

Poliisi muistuttaa, että talvi voi yllättää autoilijat vielä maalis-huhtikuun vaihteessa ja toivoo malttia ja varovaisuutta liikenteeseen. 

*** Uutiseen korjattu 28.3. kello 17.36 loukkaantuneiden määrä: yksi henkilö loukkaantui lievästi, ei kaksi henkilöä. Lisäksi uutista päivitetty tieliikennetiedoilla kello 17.51.