tiistai 23.7.2019 Olga, Oili

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Päiväkodissa juhlittiin Villen lastenlaulukisan voittoa

Vaikka Villeä jännitti esiintyä, hän oli silti iloisella päällä.

Toivalan päiväkodissa pidettiin perjantaina voitonjuhlat. Neljävuotias Ville Lajunen oli voittanut Miska Pressan Katin lastenlaulukilpailun ja voitti päiväkodille palkinnoksi saippuakuplakoneen.

Lokakuussa päiväkoti oli käynyt katsomassa Miska Pressan Katin konserttia, jonka osana oli myös lastenlaulukilpailu. Kun kysyttiin, kuka haluaisi mukaan kilpailuun, Ville osallistui heti ja lauloi kilpailukappaleen, joka oli Tuiki tuiki tähtönen.

Kilpailussa oli mukana yhteensä kuusi päiväkotia eri puolilta Suomea. Siilinjärveltä oli Toivalan päiväkodin lisäksi myös Vuorelan päiväkoti ja päiväkoti Pikkusiili.

Kilpailun voittaja valittiin Pressan Katin Facebook-sivulla yleisöäänestyksellä. Äänestys oli tiukka Toivalan päiväkodin ja Toholammin Sateenkaaren päiväkodin välillä, mutta 46 äänellä Ville voitti kilpailun.

Äänestys päättyi marraskuun puolivälissä ja pian Toivalan päiväkodille ilmoitettiin voitosta. Päiväkodin hoitajat rupesivat heti suunnittelemaan voitonjuhlaa. Lapset olivat mukana ehdottamassa ohjelmaa. Lopulta voitonjuhlan osana oli myös nyyttikestit ja pyjamabileet.

Lue lisää 5.12. Uutis-Jousesta

Jätä kommentti

*