tiistai 23.7.2019 Olga, Oili

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Penkkareita vietetään taas torstaina – katso abien ajoreitti

Abien kuorma-autoletka kiertää ensi viikolla. (Kuva: Jenna Heikkinen)

Siilinjärven lukion penkkareita vietetään torstaina 14. helmikuuta.

Abiturienttien perinteinen uloskanto on kello 13, jolloin abit kannetaan kuorma-autoihin. Lukiolta kerrotaan, että autojen reitti on seuraava:

Ahmon koulukeskukselta ajetaan Nilsiäntielle. Sitä pitkin liikennevaloihin ylös keskustaan, josta jatketaan matkaa suoraan ja käännytään oikealle liittyen sinistä tietä pitkin vitostielle (Viitonen). Käännytään oikealle ja liitytään vasemmalle Harjamäentielle, jota pitkin ajetaan Kevättömäntien risteykseen ja käännytään oikealle. Kevättömäntieltä käännytään Harjamäen raitille ja ajetaanHamulan koulun ja päiväkoti Pilvilinnan välistä Myllyharjuntietä ja käännytään takaisin Harjamäentielle.

Vitostietä pitkin kylälle ja käännös vasemmalle Sorakujalle. Sitten Sorakujalta vasemmalle Kasurilantielle ja vasemmalle Kuiluntielle. Kuiluntieltä oikealle Toritielle. Toritietä pitkin Hotel Sandelsin ohi Nilsiäntielle. Nilsiäntieltä käännytään oikealle Julkulantielle. Julkulantieltä vasemmalle Siilinpääntielle. Koulutien, Salmitien ja Julkulantien kautta ajetaan takaisin Ahmon koulukeskukselle.

Jätä kommentti

*