lauantai 19.4.2019 Pilvi, Pälvi

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Pikkuyrittäjät kävivät osaavasti kauppaa

Hevospommitytöt Alisia (vasemmalla), Vilhelmiina, Annie ja Petra olivat tyytyväisiä yrityspäivään. Kuvasta puuttuvat Kerttu ja Iisa. (Kuva: Marja Väänänen)

Kasurilan koululla riitti lauantaina vilinää, kun pikkuyrittäjät myivät valmistamiaan tuotteita ja palveluita. Yrityksille oli keksitty myyviä nimiä, kuten Taikakaulin, Pirtelöpojat, Kitchen Princess, Nam Nam Herkkukisut, Timanttikeppari, Herkkupilvi, Hevospommitytöt ja paljon muita. Yrityksiä oli kaikkiaan kaksikymmentäviisi.

Heti ovesta sisään tullessa huomio kiinnittyi Hevospommityttöihin. Yritystä pyörittivät Alisia Mustonen, Vilhelmiina Rieppo, Annie Kaarivaara, Petra Roivainen, Kerttu Niskanen ja Iisa Holappa. He olivat valmistaneet vanhoista hevosenkengistä kauniita koristeita ja tehneet kylpypommeja. Tuotteiden valmistuksen he olivat aloittaneet pari viikkoa aiemmin. Idea tähän oli saatu Vilhelmiinan äidiltä.

– Puolet hevosenkengistä on jo saatu kaupaksi puolen tunnin sisällä. Hyvin on mennyt, tytöt kertoivat yhdestä suusta.

Kovasti koululla riitti sutinaa ja vilinää. Pieniä viehättäviä kahvipisteitä oli perustettu ja niissä sai nauttia itsetehdyistä suolaisista ja makeista herkuista. Lapset olivat keksineet hienoja yritysideoita ja osasivat markkinoida omia yrityksiään näyttävästi. Seinillä oli mainoksia ja opasteita missä päin kukin yritys sijaitsee.

Lue lisää 12.4. Uutis-Jousesta

Jätä kommentti

*