torstai 6.8.2020 Toimi, Keimo

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Sisäampumaradan säilyminen Maaningalla varmistumassa

Vuonna 1984 rakennettu Maaningan nuoriso- ja urheilutalo kaipaa peruskorjausta, mikä on nyt tulossa.Vielä tammikuussa oli epävarmuutta Maaningan sisäampumaradan säilymisestä urheilutalolla, sillä pelastusviranomainen oli antanut kielteisen lausunnon radan sijaintipaikasta.
Nyt myös poliisi on ottanut kantaa radan kohtaloon.

”Poliisiviranomainen puoltaa radan säilymistä Maaningan urheilutalolla. Pidetyn yhteisen viranomaisneuvottelun jälkeen myös pelastusviranomainen näkee radan säilymisen mahdollisena”, kertoo talon peruskorjaushanketta luotsaava Kuopion tilakeskuksen rakennuttaja Janne Pääkkönen.
Tiettyjä tarkennuksia radan toimintaan voi tulla, kuten aukiolon rajaaminen siten, ettei rata ole käytössä koulutuntien aikaan.
”Viranomaisten puolelta ei siis ole estettä ratatoiminnan jatkumiselle, mutta lopullisesti asia varmistuu, kun hanke viedään rakennusluvitukseen”, Pääkkönen sanoo.
Maaningan nuoriso- ja urheilutalon peruskorjausta suunnitellaan kovaa vauhtia ja suunnittelu on tarkoitus saada valmiiksi ensi syksylle. Mikäli kaikki etenee suotuisasti, peruskorjaus alkaa vuoden 2016 puolella.
Hankebudjetti on 3,5 miljoonaa euroa. Tarkka kustannus selviää, kun hanke viedään urakkalaskentaan.


Lue lisää päivän Uutis-Jousesta

Jätä kommentti

*