maanantai 17.6.2019 Urho

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Tässä on viimeinen kuva – Mahdin lentopallotoiminta tiensä päähän

Tämä Lasse Räisäsen kenttään murjoma pallo jäi viimeiseksi otokseksi Maaningan Mahdin peleistä. Kuvia kertyi kahdeksan vuoden aikana yli sadasta kotipelistä noin kymmenentuhatta.

Pienten maaseutupaikkakuntien urheiluseurojen resurssit eivät tahdo nykyään riittää enää joukkueurheilun pyörittämiseen saatika sen kehittämiseen.

Maaningan Mahdin lentopallojaosto teki viime viikon keskiviikkona pitämässään kokouksessa varsin ikävän, mutta yksimielisen päätöksen edustuslentopalloilun lopettamisesta ja miesten ykkössarjapaikasta luopumisesta.

– Näin siinä kävi. Ei löytynyt enää paukkuja jatkaa toimintaa. Mahti keskittää jatkossa voimansa junioritoiminnan ja harrastelentopallon tukemiseen, lentopallojaoston jäsen Juha Soininen toteaa ja kiittää samalla kumppaneita upeista yhteistyön vuosista.

Soinisen mukaan työt Mahdissa kaatuivat liikaa yksien ihmisten harteille ja jaksaminen tuli tänä keväänä päätepisteeseen.

– Kausi oli myös taloudellisesti raskas, kun yleisömäärät jäivät Pielavedellä evakkoretkellä ennakoitua alhaisemmiksi. Viimeisinä niitteinä toiminnan lopettamiselle olivat vastuuhenkilöiden muuttuneet työkuviot.

Taustavoimana toimineen Soinisen haasteellinen siviilityö vaikeutti lentopallossa mukana olemista jo tällä kaudella ja päävalmentaja Pasi Seppäsen jatkaminen tuli tänä keväänä myös tiensä päähän.

Lue lisää 11.4. Uutis-Jousesta

Jätä kommentti

*