SiiPen alle 11-vuotiaat tytöt palkittiin Vuoden Joukkueena – katso kaikki palkitut

Alle 11-vuotiaat E-tytöt palkittiin Vuoden Joukkueena. Silinjärven Pesis

Ilpo Lommi

Siilinjärven Pesis palkitsi viikonloppuna viime kauden parhaita pelaajiaan. Tynkäkaudesta huolimatta palkintosade oli vähintään tavanomaisen mittava. Vuoden Joukkueen tittelin sai alle 11-vuotiaat E-tytöt, jotka pelasivat syksyllä kotikentällään kaksoisvoiton Itä-Suomen aluesarjan lopputurnauksessa. Vuoden Siipeläiseksi valittiin naisjoukkueen taustalla pitkään ollut ja kakkosjoukkueen pelejä kuuluttanut Sari Vuori.

Vuoden Valmennustiimi löytyy E-poikien ja Vuoden Pelinjohto D-tyttöjen taustalta. SiiPen Tähtiseura-juniorivalmentaja- tittelin sai E-tyttöjen Mustat -joukkueen aluemestaruuteen luotsannut Kari Pakkanen. Vuoden Pesisperhe on Kontrot (Viivi, Sampo, Venla, Sanni, Kerttu ja Elias). Vuoden Tuomari on Elsi Katainen ja Vuoden talkoolainen Sari Puustinen. Vuoden Kumppani on Intersport Siilinjärvi. Vuoden Taustatiimi -palkinnon sai Fanikamera-tiimi.

Kunniamaininnat saivat ottelutapahtumien mediatiimi Niko Mustonen, Oskari Koskelo, Joona Holopainen ja Eetu Hyvärinen sekä ottelujen näkymättömät taustavoimat Raija Savolainen ja Leena Siippainen. Pelaajavalinnoissa Vuoden Pesistytöksi valittiin Ella Lyytinen ja Pesispojaksi Roope Rissanen.

B-pojista ja aikuisjoukkueista palkittiin Kauden tärkein pelaaja, joka oli pelillisesti joukkueen parhaimmistoa läpi kauden. Miesten superpesisjoukkueessa tittelin sai Juho Keinänen ja naisten joukkueessa Maaret Ahonen. Kumpikaan ei pelaa enää ensi kaudella SiiPessä. B-pojista tittelin sai miesten superpesisjoukkueessakin etenijäjokerina kunnostautunut Sebastian Lahti. Miesten kakkosjoukkueessa tärkein pelaaja oli Peetu Makkonen ja naisten kakkosjoukkueessa Peppi Pasanen. Miesten maakuntasarjassa pelanneen kolmosjoukkueen titteli meni Tuomas Jokisaarelle.

Alle 15-vuotiaista junioreista palkittiin joukkueittain kauden harjoittelija, joukkuepelaaja ja onnistuja. Alle seitsemänvuotiaista G-junioreista palkittiin Juuli Saarela, Miro Huttunen ja Maria Rönkä. Alle yhdeksänvuotiaista F-pojista palkittiin Leevi Puhakka, Perttu Berg ja Julius Manninen sekä F-tytöistä Ninni Kiiski, Nora Puurunen ja Mila Kämäräinen.

Alle 11-vuotiaiden E-poikien palkittuja olivat Veeti Heiskanen, Roope Laukkanen ja Nuutti Säisä. E-tyttöjen Keltaisista palkittiin Minja Huttunen, Sanni Katainen ja Beata Räsänen sekä Mustista Sanni Salkunen, Helmi Salmela ja Minttu Pakkanen. Alle 13-vuotiaiden D-poikien palkittuja ovat pelisarjalaisista Ilmari Sillanpää, Kaapo Nykänen ja Niko Partala sekä kilpasarjalaisista Juuso Kokkonen, Joonas Eskelinen ja Joonas Pirskanen.

D-tytöistä palkittiin Nelly Kiiski, Ronja Varis ja Tiia-Mari Veikanmaa. C-tytöistä tunnustukset saivat Elli Airaksinen, Anni Kohonen ja Ninni Pasanen.

Kommentoi