Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yle: Siilinjärveläislähtöinen Arsi Ruuskanen loukkaantui MM-ladulla

Siilinjärveläislähtöinen hiihtäjä Arsi Ruuskanen on Ylen tietojen mukaan loukkaantunut. Hiihtäjä joutui lähtemään ensiapuun joukkueen lääkärin, kuopiolaisen Janne Pesosen kanssa.

Joukkueen toinen lääkäri Maarit Valtonen totesi Ylelle kisan ollessa vielä käynnissä, että Ruuskanen on puhekykyinen ja tolpillaan.

Ruuskanen osallistui yhdistelmähiihdon yhteislähtöön. Ensimmäisen kilometrin kohdilla mies katosi mystisesti tuloslistoilta.

Vielä illansuussa ei ollut varmaa tietoa, miten Ruuskanen loukkaantui. Joidenkin tietojen mukaan hän oli osunut tolppaan. Kello 19.55 Ylen tv-lähetyksessä kerrottiin, että Ruuskanen laski mainosaitaan ja loukkasi jalkansa. Ruuskanen oli illalla sairaalassa tutkittavana ja hyvävointinen.

Myös Perttu Hyvärinen kaatui ladulla rajusti. Iivo Niskanen oli perinteisen osuudella letkan kärjessä, mutta putosi joukossa taaemmas heti vapaan osuuden alettua.

Ennen viimeisen kierroksen alkua Hyvärinen oli ehtinyt Niskasen edelle. Hyvärinen oli sijalla 12 ja Niskanen sijalla 13. Lopulta Hyvärinen ylsi sijalle 10. Niskanen tuli maaliin 13:ntena.

Iivo Niskanen yhdistelmäkilpailussa maaliin sijalla 13 – kommentoi hyytymistään Ylelle: "Pikkuisen liian ahtaalla tuli oltua jo perinteisen osuudella"

Päivitetty 24.2. kello 19.57: Lisätty tietoa Ruuskasen onnettomuudesta.