sunnuntai 18.8.2019 Leevi

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Urheiluseurat ja kunta suunnittelevat Siilinjärvelle uutta palloiluhallia

Jalkapalloilijat harjoittelevat nykyisin Yara-hallissa. Pesäpalloilijoille ja yleisurheilijoille halli on talvisin liian kylmä.

Siilinjärveläiset urheiluseurat ja kunta kaavailevat Siilinjärvelle uutta monikäyttöistä urheiluhallia. Seurat ja kunnan edustajat kokoontuivat viime viikolla yhteiseen palaveriin, jossa hanketta pohjustettiin.

– Hallista halutaan monikäyttöinen, että se palvelee monia lajeja ja myös päiväkäyttäjiä, liikuntatoimenjohtaja Timo Hyötyläinen sanoo.

Seurat pääsivät melko hyvin yksimielisyyteen siitä, millainen halli tarvitaan: sen pitää olla riittävän lämmin, sivuilla olisi ainakin juoksuradat, pohjamateriaali voisi olla tekonurmi ja hallin koko sellainen, että siellä mahtuu pelaamaan jalkapalloa ja ainakin harjoittelemaan pesäpalloa.

– Jos haluttaisiin pelata pesäpallo-otteluita, hallilla pitäisi olla enemmän korkeutta ja pituutta, mutta ainakin meille riittää harjoitushallin koko, SiiPen toiminnanjohtaja Marko Heikkinen sanoo.

FC Siilin Tero Järvinen muodostaa Timo Hyötyläisen ja kunnan kehitysjohtaja Pekka Kauhasen kanssa tiimin, joka suunnittelee nyt hanketta tarkemmin.

– Toukokuuhun mennessä on tarkoitus esittää jotain, Järvinen kertoo.

Lue lisää 7.2. Uutis-Jousesta

Jätä kommentti

*