maanantai 12.7.2020 Hermanni, Herkko, Herman

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Uutis-Jousen näköislehti on uudistunut, lataa sovellus

Uutis-Jousen lukeminen käy kätevästi näköislehtenä. Uusi näköislehti on luettavissa Uutis-Jousen verkkopalvelussa sekä erikseen ladattavan, uuden sovelluksen kautta.

Verkkopalvelun kautta luettava lehti on tarkoitettu ensisijaisesti pöytätietokonetta tai kannettavaa tietokonetta käyttäville. Sovellus toimii puolestaan älypuhelimissa ja tablet-laitteissa

Uutis-Jousen oman mobiilisovelluksen lataaminen on vaivatonta ja ilmaista. Mene Play Kauppaan tai Apple Storeen ja kirjoita hakukenttään Uutis-Jousi. Klikkaa ja asenna. Sisään voi kirjautua entisellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla.  Jos tunnusta ei ole, sen voi luoda osoitteessa www.uutis-jousi.fi/mediatunnus.

Sovellus tarjoaa ensimmäisenä luettavaksi uusimman lehden. Sen yhteydessä on myös arkisto, jonka avulla voi selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä. Lehtiä arkistossa on helmikuulta alkaen.

Lehden voi lukea mobiililaitteelta myös ilman verkkoyhteyttä, kun varautuu tähän tallentamalla lehden ennalta.

Sovelluksen yläreunassa olevasta valikosta saa esille lehden sisällysluettelon. Klikkaamalla osaston nimeä voi siirtyä sinne suoraan.

Tietokoneella lehteä luettaessa tekstiä ja kuvaa voi suurentaa viemällä kursorin halutun kohdan päälle, jolloin kursori muuttuu suurennuslasin näköiseksi. Klikkaamalla kohde suurenee ja uudelleen klikkaamalla tapahtuu päinvastoin. Mobiilissa sama tehdään nipistysotteella.

Uutta on, että näköislehdessä voi jatkossa täyttää myös sudokut ja ristikot.

Uutis-Jousen digitaaliset sisältöpalvelut laajenevat syksyllä

Lehtilaari-sovellus, jonka kautta Uutis-Jousen digilehteä on aiemmin voinut lukea, poistuu käytöstä.

Jätä kommentti

*