lauantai 19.4.2019 Pilvi, Pälvi

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Voittobiisiä tekemään Juicen malliin

Juice Leskinen oli yksi merkittävimmistä suomirockin tekijöistä. (Kuva: Juha Poutanen)

Inspiraationa Juice -kilpailussa etsitään uusia biisejä, joiden tekijät ovat löytäneet luovuutta ja innoitusta Juice Leskisen sävelistä ja sananokkeluudesta.

– Biisikisa on jälkipolvien yhteinen kunnianosoitus juankoskelaissyntyiselle verbaaliälykölle, joka on kiistatta yksi suomenkielisen rock-lyriikan luojista, kertoo kilpailun tuottaja Jari Sihvonen.

Biisejä voi lähettää kilpailun järjestäjille 6.7.2018 mennessä. Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet löytyvät nettiosoitteesta www.inspiraationajuice.fi.

Kappaleen tulee olla uusi ja ennen julkaisematon. Kilpailuun ei haeta covereita tai imitaatioita.

Kappale voi olla enintään viiden minuutin pituinen.

Voittajakappale ratkeaa yleisölle avoimessa finaalikonsertissa, joka järjestetään 15. elokuuta Kuopiossa. Konsertissa kuullaan 4–5 tuomariston valitsemaa kilpailukappaletta live-esityksinä. Kilpailun pääpalkinto on 3 000 euroa. Voittokappaletta voidaan mahdollisesti käyttää Juicesta kertovan elokuvan yhteydessä.

Tuomaristoon kuuluvat Juicen tytär Eeva Leskinen, Juicen ystävä Jarmo Roininen, näyttelijä Riku Nieminen, elokuvan tuottaja Marko Talli, kansanedustaja-muusikko Mikko Alatalo, muusikko Harri Rinne, musiikkivaikuttaja ja -tuottaja Atte Blom, sanoittaja Saara Törmä, business developer Antti Hynninen, kulttuurituottaja Iikka Taavitsainen, markkinointijohtaja Kirsi Soininen ja tiedottaja Jari Sihvonen.

Kilpailun pääjärjestäjä on Pohjois-Savon liitto yhdessä Yellow Film & TV Oy:n, Suomen Musiikintekijät ry:n, Kuopion kaupungin, Savon Sanomien ja muiden yritysyhteistyökumppaneiden kanssa.

Jätä kommentti

*