tiistai 11.8.2020 Sanna, Susanna, Sanni, Susanne

Kertoo, näyttää, kommentoi
Siilinjärvellä ja Maaningalla

Vuorelaan kaavaillaan kahdeksaa uutta kerrostaloa

Havainnekuva uusista kerrostaloista, jotka näkyvät Kunnonpaikan parkkialueen eteläpuolella. Punaisella rajattua aluetta kaavoitetaan myös uusille kerrostaloille. Rajatun alueen eteläosa jätetään suojaviheralueeksi liito-oravien vuoksi.

Kunta kaavoittaa Vuorelaan paikkoja kahdeksalle uudelle kerrostalolle.

Kunnonpaikan parkkialueen viereen on tarkoitus rakentaa kaksi kerrostaloa, moottoritien ja Vuorelantien väliin puolestaan aiotaan raivata täysin uutta aluetta kuudelle kerrostalolle. Alue sijaitsee suunnilleen päiväkoti Pikkusiiliä vastapäätä.

Molempien asemakaavojen muutokset kuulutettiin vireille maanantaina kunnanhallituksessa.  Valmisteluaineistot ovat nähtävillä kesäkuun puoliväliin asti.  Tavoitteena on saada kaavat hyväksyttäväksi alkuvuodesta niin, että rakennustyöt voisivat alkaa ensi vuonna.

Kunta pyrkii ottamaan rakennuskäyttöön nyt sellaisiakin alueita, jotka aikoinaan on jätetty rakentamatta huonon rakennettavuuden vuoksi.

– Viimeiset kerrostalot on rakennettu Tammirannantielle, pariin vuoteen siellä ei ole ollut yhtään vapaata rakennuspaikkaa kerrostalolle. Näillä paikataan sitä tilannetta, kaavoituspäällikkö Timo Nenonen sanoo.

Lue lisää 14.5. Uutis-Jousesta

 

Kommentit

 • Late

  Siilissä ei näy liikennemelu rajoittavan rakentamista. Moottoritien varsi ei ole oikea paikka asuintaloille.

 • Frank A

  Eikös tätä samaa paikaa yritetty saada rakennettua jo 10v. sitten ? Muutenkin kunnan väestönkasvu tuntuu junnaavan paikallaan. Kirkonkylälläkään ei näy yhtään nosturia. Kunnanjohto haloo, tarttisko tehdä jotakin!

 • Miksi???

  Miksi valittu juuri tämä firma, joka tunnetusti rakentaa sekundaa? Onko edes kilpailutettu?

 • Miksi???

  Oliko tämä urakka kilpailutettu? Jos ei, miksi?

Jätä kommentti

*